SKLADIŠČENJE

Špedicija TIM d.o.o. vam ponuja celovit paket logističnih storitev za optimizacijo vašega skladiščenja in distribucije.

Delujemo z veliko mrežo skladišč po Evropi. Enotni standardi v vseh naših partnerskih logističnih centrih zagotavljajo visoko kakovost in zanesljivost.

V logističnih centrih imate možnost specializirane logistične rešitve in skladiščne prostore za različno vrsto panog. Z veseljem bomo podrobno svetovali in se posvetovali o posameznih postopkih ali ustvarili celovit logistični koncept za vse vaše skladiščenje, upravljanje zalog in obdelavo naročil. Naša ekipa ponuja široko paleto storitev z dodano vrednostjo, od pakiranja palet, škatel in posameznih predmetov do prepakiranja, označevanja, nevtralizacije, razvrščanja in izvajanja preverjanja kakovosti.

Vsi partnerski logistični centri so zgrajeni in upravljani v skladu z mednarodnimi standardi ISO 9001 za upravljanje kakovosti in ISO 14000 za upravljanje okolja. Zahvaljujoč odličnim prometnim povezavam, so naši logistični centri idealna platforma za vašo distribucijo. Skladišča in zunanji prostori so opremljeni z moderno tehnoligojo za največjo varnost.

Svojo interno informacijsko kompetenco uporabljamo za povezovanje s sistemi naših strank in racionalizacijo sodelovanja. Avtomatiziramo lahko vrsto procesov, od pošiljanja naročil za transport in potrdil o odpremi do upravljanja zalog in carinjenja.

Na skladiščenje pogosto gledamo le kot na dodatne stroške in ne kot na funkcijo, ki ustvarja dodano vrednost. Dodatna vrednost je nekaj, za kar je kupec pripravljen plačati. Ključno načelo skladiščenja je, da so zaloge takoj na voljo in pripravljene za dostavo do vaših strank.

Danes je cilj zagotoviti dobro razpoložljivost izdelkov z dobro načrtovano in učinkovito oskrbovalno verigo, zaloge pa čim manjše.

Razlogi za skladiščenje

Čeprav se skladiščenju izogibamo, obstaja več razlogov, zakaj se skladiščenja nikoli ne bomo popolnoma znebili. Vzroki vključujejo:

  • zagotavlja razpoložljivost izdelkov in surovin,
  • zavaruje vas pred nezanesljivimi dobavitelji,
  • zmanjša stroške naročil in dobave,
  • razpoložljivost surovin le za del leta,
  • vmesno skladišče proizvodnje,
  • odložitev plačila uvoznih dajatev za uvoženo blago z skladiščenjem blaga v vmesnih zalogah v carinskem skladišču.
Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Fast Delivery

You benefit from every innovation, whether it involves a simple extension to our Air and Ocean Freight products, whether it means a development in warehousing.

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.