Integriteta

Daleč najbolj kritičen vidik mednarodnega prometa je integriteta logističnega podjetja. Zaupanje v kvaliteto storitev in obveščanje o poteku napredku transporta je za stranke ključnega pomena. Zagotavljamo vam, da bo naše logistično podjetje izpolnjevalo vse pogodbene zahteve in upoštevalo vse carinske formalnosti od začetka do konca transportne poti in postopkov.

Oskrbovalna veriga

Smo logistično podjetje katero ve, kdo je imel opravka z vašim blagom v vsaki fazi. V našem podjetju imamo pregled nad celotnim dogajanjem in posameznimi fazami transportne poti v zvezi z vašim tovorom, zato se lahko pri sodelovanju z nami povsem mirni. Če vaša pošiljka zamuja ali se blago poškoduje, lahko identificiramo odgovorno stranko.

Sledenje

S sledenjem vaše pošiljke lahko v realnem času vidimo, kje je vaš tovor. Ne samo, da to pomaga pri eliminaciji morebitnih težav, ki bi lahko povzročile zamudo, ampak nam tudi omogoča, da vas sproti obveščamo.

Zaupanja vredna logistika

Izvajamo logistično storitev od vrat do vrat, pri čemer poskrbimo za:

  • dovoljenja in carinske formalnosti,
  • skladiščenje,
  • prekladanje tovora,
  • varnostne preglede …

Kakovost naše storitve temelji na izbiralnih in preverjenih ponudnikih v celotnem tranzitnem procesu, na postopku spletnega sledenja vseh pošiljk in na učinkovitem reševanju incidentov.

Pri Špediciji TIM d.o.o. razumemo pomen logistike v mednarodnem poslovanju. Za nemoten postopek pošiljanja vašega blaga v tujino bi bili radi v pomoč. Obiščite nas na spletu ali nas pokličite, da se s predstavnikom podjetja pogovorite o vaših potrebah in željah.

Mednarodni prevozi

 

Logistično podjetje, ki opravlja mednarodne transportne storitve, igra glavno vlogo pri premeščanju blaga iz ene države v drugo. Za uspeh se opira na tri elemente, ki so ključnega pomena za gibanje tovora.

Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Fast Delivery

You benefit from every innovation, whether it involves a simple extension to our Air and Ocean Freight products, whether it means a development in warehousing.

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.